Laminaat

Laminaat plaatsenLaminaat plaatsen DKDecor 1024x683

U houdt van een natuurlijke look maar uw budget krimpt ineen als u de prijzen van parket bekijkt?  Geen nood; laminaat is een kwalitatieve oplossing voor uw vloeren en is tevens zeer onderhoudsvriendelijk.  Het aanbod in laminaat is voldoende groot om zeker iets te vinden naar uw smaak.  Ons bedrijf staat in voor het plaatsen van de correcte ondergrond, de laminaat en de bijhorende plinten.

Vinyl

Vinyl Plaatsen DKDecor 2 1024x576 Vinyl Plaatsen DKDecor 1024x576 Vinyl DKDecorbe

De laatste jaren is vinyl sterk verbeterd van kwaliteit en biedt het een waaier van mogelijkheden om uw interieur aan te passen naar uw eigen wensen.

Enkele voordelen op een rij: - Waterdicht - Snelle plaatsing - Geen uitbreekwerk - Veel motieven mogelijk - aangenaam gevoel.

Wij staan u bij in het kiezen van de meest kwalitatieve vinyl die hierbij aansluit en zorgen voor een professionele uitvoering van de plaatsing.

Parket

Parket Plaatsen DKDecor 1024x768 Parket inoliën DKDecor 569x768

U droomt er wellicht allang van : een massieve parketvloer in uw woning.   Hout is een natuurlijk materiaal en zorgt voor een rustige en warme sfeer.  De plaatsing ervan laat u best over aan een professional.  Wij zorgen voor het plaatsen van de juiste ondergrond, de parket zelf en de afwerking en plinten.

 

Tapijt

Tapijt plaatsen DKDecor 1024x768 Tapijttegels plaatsen DKDecor 1024x768

Tapijt heeft zowel voor- als nadelen.  Het vergt uiteraard redelijk wat onderhoud, maar is tevens zeer geluidsdempend en zorgt voor een warme uitstraling.  Tapijttegels zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor kantoren of burelen om het geluid van bv. rijdende bureaustoelen te dempen en waar er weinig kans is op vuile vlekken.  Uiteraard bestaan er veel meer mogelijkheden.  Weet dat u kan rekenen op DKDecor voor het plaatsen van uw vast tapijt.